4x3m - 12m² - Mobiele Beursstand | Promotiestand | Expo Display Service

4x3m Beursstand - 12m² PromotiestandDit is de beste oplossing voor 4x3 m² mobiele beursstands  

Ben je op zoek naar de beste kant-en-klare mobiele beursstand van 4x3 m²? Dan ben je op de juiste plaats. Expo Display Service is een prominente internationale standbouwer. We ontwerpen en realiseren al meer dan 40 jaar mobiele en modulaire beursstands voor de bekendste bedrijven. Daarbij vullen we de wensen van onze opdrachtgevers altijd perfect in en leveren we de hoogste kwaliteit. 

Met 40+ jaar ervaring weten we hoe jouw bedrijf zich met een opvallende beursstand er uit laat springen. Elke beurs opnieuw. Als meest gewaardeerde en betrouwbare standbouwer in Europa garanderen we bovendien een prettige en succesvolle samenwerking. Met hoogwaardige printing- en productiefaciliteiten zijn onze mobiele beursstands het beste in de branche.  

Voordelen van onze 4x3 m² mobiele beursstands  

  • Geleverd in herbruikbare en oersterke verpakking
  • Zelf opbouwen en afbreken, zonder gereedschap
  • Geen verwarring dankzij handige tutorials
  • Inclusief 100% pre-build garantie
  • Eenvoudig te vervoeren in busje of auto

 

 

 

4×3 m² beursstands voor de beste prijzen 

Ons getalenteerde en ervaren team van standontwerpers heeft meer dan 4 decennia ervaring. Dit heeft geleid tot een spectaculaire collectie 4×3 m² mobiele beursstands. Als je een mobiele promotiestand bij ons koopt, heb je recht op gratis ontwerpen voor toekomstige shows.

Zolang je leeft. Ook krijg je levenslang garantie op veel onderdelen. Zijn ze versleten of gaan ze kapot, dan vervangen we ze gratis voor je. Wil je je stand uitbreiden met een opvouwbaar display, promotiewand of beursstandaards? Dan hebben we die ook voor je. Onze ontwerpers zorgen dat ze perfect passen bij je standontwerp. 

Laatst bekeken

Laat ons contact met je opnemen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.