5x3m - 15m² - Mobiele Beursstand | Promotiestand | Expo Display Service

5x3m Beursstand - 15m² PromotiestandBestel de beste 5X3 m² mobiele beursstands in Europa

Je wilt je bedrijf promoten met de beste 5×3 m² mobiele beursstands van Europa, correct? Als dat het geval is en je wilt samenwerken met het betrouwbaarste standbouw- en ontwerpbureau van Europa, dan heb je je ideale partner gevonden. Wij zijn Expo Display Service en we ontwerpen en realiseren eersteklas 5x3 beursstands voor al je wensen. Deze speciaal ontworpen promotiestandszijn vakkundig samengesteld en stelen de show op elke beurs. Of je nu op zoek bent naar een 5×3 modulaire beursstand of een volledig nieuwe stand wilt laten ontwikkelen, we maken een oogstrelende ‘booth’ voor je. Onze hoogwaardige print- en productie-afdeling garanderen de scherpste afdrukken. Met meer dan 40 jaar design-ervaring zijn wij de beste keuze for 5×3 m² beursstands. 

De all-inclusive 5x3 m² mobiele beursstandsbieden veel voordelen, zoals:

  • 100% pre-build garantie
  • Zelfbouw, zonder gedoe en gereedschap 
  • Mobiele beursstands worden geleverd in herbruikbare verpakking
  • Eigen ontwerp-, productie en graphics-team  
  • Inclusief handige instructies om zelf je stand op te bouwen en af te breken
  • Levenslang gratis design voor al onze klanten
  • Levenslang gratis garantie op veel ondernelen

 

Een veelzijdige collectie van 5×3 m² beursstands

Met een gedreven en ervaren team standontwerpers maken we bij Expo Display Service de beste 5×3 beursstands. Onze ontwerpen worden gebruikt door de bekendste en veeleisendstebedrijven. Naast een eersteklas beursstand profiteer je van 4 decennia ervaring en vlekkeloos projectmanagement. Zo ben je met onze 100% pre-build garantie altijd verzekerd van tijdige levering. 

Onze 5x3 beursstands zijn modulair en gebruiksvriendelijk. Opbouwen en afbreken is daardoor makkelijker dan ooit. Door hun mobiele en modulaire ontwerp kun je ze bovendien op verschillende manieren indelen. Heb je nieuwe ontwerpen en bedrukkingen nodig voor je bestaande stand? Dan kun je ons altijd bellen. Voor bestaande klanten zijn nieuwe ontwerpen altijd gratis. Heb je ook inklapbaredisplays, presentatiewanden of standaarden nodig? Dan bezorgen we die ook. Onze ontwerpers zorgen dat ze perfect bij je stand passen. 

Laatst bekeken

Laat ons contact met je opnemen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.