5x4m - 20m² - Mobiele Beursstand | Promotiestand | Expo Display Service

5x4m Beursstand - 20m² PromotiestandHoogwaardige 5x4 mobiele beursstands waarmee je echt opvalt 

Beurzen zijn ideaal om je bedrijf persoonlijk onder de aandacht te brengen van de mensen die je wilt bereiken. Ben je op zoek naar een nieuwe mobiele 5x4 m² beursstand waarmee je echt opvalt? En waarmee je het verschil maakt voor bestaande en nieuwe klanten? Bij Expo Display Service hebben we een groot en veelzijdig assortiment 5x4 mobiele beursstands. Je vindt altijd een model dat past bij jouw doelen en gewenste uitstraling.

Sta je binnenkort op een beurs en wil je jezelf presenteren met een indrukwekkende en kant-en-klare mobiele beursstand van 5x4 m²? Dan heb je die nu gevonden. En bij Expo Display Service bieden we meer, want ook onze service en aanvullende diensten zijn van het hoogste niveau. 

Expo Display Service  is al meer dan 40 toonaangevend in standbouw. We hebben een uitstekende reputatie en staan bekend om onze innovatieve en betaalbare beursoplossingen. Met onze eigen print- en productieafdeling leveren we de beste 5x4 beursstands.

Je vindt bij ons altijd een 5x4 m² beursstand die past bij je budget en eisen. Wil je een gratis standontwerp ontvangen die voorzien is van jouw graphics? Stuur de afbeeldingen dan naar ons designteam en ontvang een uniek en gepersonaliseerd ontwerp. 

Laat je nieuwe 5x4 mobiele promotiestand maken door de beste standbouwers van Europa, Expo Display Service. Dit zijn de voordelen:

  • Je krijgt 100% pre-build garantie. Dit betekent dat de stand ruim voor je beursdeelname klaar is 
  • We leveren de stand in stevige en herbruikbare verpakking, zoals trolleys 
  • Je krijgt levenslang gratis nieuwe ontwerpen 
  • De levenslange garantie geldt ook voor veel onderdelen. Gaat iets onverhoopt kapot, dan vervangen we het gratis 
  • Alle mobiele beursstands zijn zelfbouw. Je zet ze eenvoudig en zonder gereedschap in elkaar
  • Eigen ontwerp-, productie- en grafisch-team
  • Je ontvangt handige instructies en tutorials, waardoor opbouwen en afbreken nog makkelijker is 

Met 40 jaar standbouw-ervaring ben je bij Expo Display Service verzekerd van een eersteklas mobiele beursstand en uitstekende aanvullende diensten. Onze 5x4 m² zelfbouwstands vereisen geen speciale vaardigheden of gereedschappen. We laten je graag in onze productieruimte zien hoe je de promotiestand eenvoudig installeert, afbreekt en vervoert. Kom je op de beursvloer toch ergens niet uit? Dan kun je ons altijd bellen en staan we direct voor je klaar.  Samen maken we van je beursdeelname een doorslaand succes.

Laatst bekeken

Laat ons contact met je opnemen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.