Promotiestand kopen | Promotiebalies | Promotiebanner | Promotiewnad |Perswand | Expo Display Service

Bij ons kun je jouw mobiele promotiebalie, promotiebanner, promotievouwwand of een complete promotiestand volledig op je wensen afstemmen.Promoot uw merk met kwaliteitspromotiestands 

In de zeer competitieve wereld van de retail moet uw merk zich onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van het publiek trekken. Daarom bieden wij je een uitgebreid aanbod aan promotiestandaards waarmee je professionele promotionele activiteiten kunt uitvoeren. Wij bieden je standbouwsystemen aan die eenvoudig in een auto kunnen worden vervoerd en zonder gereedschap kunnen worden opgesteld. Of je nu een POS-campagne in de detailhandel of een productdemonstratie plant - onze draagbare promotiedisplay is het ideale instrument om uw merk professioneel te presenteren.

Ons assortiment omvat mobiele promotiebalies, promotiebanners, promotievouwwanden of een promotiestand die volledig is afgestemd op uw behoeften. Wij bieden promotietellers aan in verschillende vormen en maten om de uitstraling van uw stand verder te optimaliseren. Of u kunt kiezen voor variaties zoals een gebogen beursteller, de mobiele beursteller, de promotieteller pop-up of vele andere. 

Onze promotiestands overtuigen door een eenvoudige montage en een probleemloos transport. Ze zijn uiterst stabiel en geschikt voor gebruik op beurzen, evenementen of in winkels. Of het nu gaat om een promotieteller, een promotiewand of een promotiedisplay - het transport vindt plaats in dozen met een laag volume. Dit betekent dat de afzonderlijke standcomponenten in kleine dozen worden verpakt. 

Alle promotiestands kunnen meerdere malen worden gebruikt en de afbeeldingen kunnen desgewenst op korte termijn worden aangepast.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Onze promotiestands, ontworpen volgens de strengste kwaliteitsrichtlijnen, zijn een betrouwbare en efficiënte oplossing voor een visueel aantrekkelijke presentatie met hoogwaardige graphics. Ze kunnen ook worden hergebruikt en herontworpen voor toekomstige evenementen.

Mobiel & snel geïnstalleerd 

Onze promotiestands zijn perfect voor bedrijven die een nieuw product willen promoten, de naamsbekendheid willen vergroten of de verkoop op meerdere locaties tegelijk willen genereren. Ze zijn handig, veelzijdig, gemakkelijk te monteren en zijn speciaal ontworpen voor een snelle verkoop.

Geen gereedschap nodig

De stands zijn licht en eenvoudig ter plaatse te monteren, kunnen zonder gereedschap worden gedemonteerd en vereisen geen voorafgaande technische kennis. Ze kunnen ook gemakkelijk worden gereinigd om de onderdelen snel visueel aantrekkelijk te maken voor de presentatie van producten.

Accessoires

Onze promotiestands of verkoopbalies kunnen worden aangevuld met andere producten zoals een reclamewand, bannerstand, verlichting of iets dergelijks. Wij bieden een scala aan accessoires die uw stand extra charme geven en uw marketingactiviteiten versterken.

Vraag bij ons gewoon een individuele promotiestandoplossing en een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp aan.

Laatst bekeken

Laat ons contact met je opnemen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.