Individueel advies
Gratis 3D ontwerp
24 uur service
SSL certificaat
Garantie

Accessoires voor promotiestands

12 van 12
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Transporttas voor Flux Coffee Table
Transporttas voor Flux Coffee Table
Praktische draagtas
€ 130,00 *
Transporttas voor Flux Column
Transporttas voor Flux Column
Praktische draagtas
€ 150,00 *
Trolley voor Expo Up Plus en Expo Up White
Trolley voor Expo Up Plus en Expo Up White
Praktische trolley
€ 52,00 *
Verlengkabel 10m
Verlengkabel 10m
Verlengsnoer
€ 19,50 *
Verzend- en opslagcontainers met metalen deksel
Verzend- en opslagcontainers met metalen deksel
Praktische grafische container
€ 45,00 *
Verzendkoker met 2 PE-deksels
Verzendkoker met 2 PE-deksels
Praktische grafische container
€ 25,00 *
SKROSS® Wereldstekker | World travel plug
Wereldstekker
Wereldstekker
€ 32,00 *
12 van 12Meer accessoires voor uw promotiestand

Expo Display Service is uw partner voor alle accessoires op de promotiestand. Naast beurswanden, LED-wanden, promotietellers en buitenpromotieproducten bieden wij ook brochurestandaards, iPad houders, monitorstandaards, opvouwbare meubels en vitrines.

De promotieaccessoires kunnen worden gebruikt in combinatie met een promotiestandaard of als stand-alone oplossing. In deze categorie vindt u vitrines, iPad houders, luchtkolommen voor binnen en buiten, multimedia oplossingen en nog veel meer. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid.

Het zijn vaak de kleine nuttige dingen die het daarna maken. Daarom bieden wij u hier een assortiment promotieaccessoires die uw promotiestand perfect afronden. Koop comfortabel in onze online shop, veel van onze producten zijn binnen enkele dagen uit voorraad leverbaar. Mocht u vragen hebben, bel ons dan gewoon even, praat met ons of maak een afspraak in een van onze showrooms.

Laatst bekeken