Individueel advies
Gratis 3D ontwerp
24 uur service
SSL certificaat
Garantie

Bannersystemen en roldisplays

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Rollupfix Deluxe Double | Dubbelzijdig roldisplay met verwisselbare grafische cassette
Rollupfix Deluxe Double
Dubbelzijdig roldisplay
vanaf € 302,00 *
Rollupfix Economy - Functionele roldisplay voor elk budget
Rollupfix Economy
Functionele roldisplay voor elk budget
vanaf € 79,00 *
Rollupfix Outdoor 2 - Weerbestendige rollup display voor outdoor evenementen
Rollupfix Outdoor 2
Weerbestendige rollup display
vanaf € 250,00 *
Rollupfix Penta | Kwaliteit en design verenigd in één rolbanner
Rollupfix Penta
Hoogwaardige rolbanner
vanaf € 109,00 *
Rollupfix Wall Banner - XXL rolbanner - Zeer grote, 3 meter hoge rolbanner
Rollupfix Wall Banner
XXL rolbanner
vanaf € 395,00 *Rolbanner & Bannerdisplays

Rolbanners (ook wel rollups genoemd) en andere bannerdisplays zijn handige hulpmiddelen om een boodschap of reclame-uiting onder de aandacht te brengen. Op evenementen, in winkels, showrooms en voor andere promotieactiviteiten zoals open dagen, deelname aan beurzen of congressen.

Bannerdisplays en roll-up systemen zijn er in veel kwaliteiten en uitvoeringen. Het belangrijkste daarbij is een goede print en een paneel wat mooi "hangt" op recht staat. Een lelijke print of een slecht hangend of scheefstaand paneel doet natuurlijk enorm afbreuk aan de uitstraling daarvan. Toch zien we met regelmaat banners of roldisplays waarbij dit mis gaat. Jammer want dat is niet nodig. Wij leveren in verschillende prijsklassen, van budget tot premium, banners van een zeer goede kwaliteit. Banners waarmee je gezien wilt worden en die op professionele wijze jouw product of bedrijf in de picture zetten. Goeie prints met mooie afbeeldingen en scherpe teksten en gebruiksvriendelijke displays of rol cassettes die, ook in de budget uitvoering, lang mee gaan. Onze banners behoren gewoon tot de beste in de markt, zo onbescheiden durven we inmiddels wel te zijn.

Bij sommige van onze banners leveren we accessoires zoals een LED of halogeenlamp. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten printmaterialen die ieder een eigen uitstraling hebben. Heb je vragen? bel ons, we helpen je graag!

Laatst bekeken