Premium beurswanden / LED wanden

2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Expo MiniTruss Hoekstand - Beursstand met doek Expo MiniTruss Hoekstand
Beursstand met doek
€ 1.495,00 *
Expo Lumini 300 - LED backlighting beurswand met achtergrondverlichting Promotiewand | verlichte presentatiewand Expo Lumini
Backlight beurswand | presentatiewand
vanaf € 1.267,50 *
Expo Lumini Hoekstand - Backlighting beursstand | verlichte presentatiestand | LED verlicht frame Expo Lumini Hoekstand
Backlight beursstand | Hoekstand
€ 3.990,00 *
Highline Fabric 195F recht - expositiewand Highline Fabric recht
Presentatiewand met bedrukte doeken
vanaf € 1.335,00 *
Highline Fabric 195C promotiewand - gebogen presentatiewand Highline Fabric gebogen
Presentatiewand met bedrukte doeken
vanaf € 1.435,00 *
2 van 2Premium beurswanden en LED-promotiedisplays

In ons assortiment vindt u veel verschillende beurswanden, mobiele tentoonstellingswanden en verlichte promotiedisplays. Sommige verschillen alleen in grootte, andere in vorm, drukwerk en andere kenmerken.

Toen Expo Display Service het meer dan 35 jaar geleden als eerste leverancier op de Europese markt introduceerde, richtte het bedrijf de markt voor mobiele beurswanden op. Zonder het gebruik van hulpmiddelen zou het door één persoon binnen enkele minuten kunnen worden opgezet, wat volledig nieuwe mogelijkheden biedt voor de presentatie van de reclameboodschap. Sindsdien kunnen kleinere beursstands zeer snel worden opgebouwd. Met hoogwaardige, verwisselbare en op aanvraag verlichte grafieken kunnen Expo beurswanden en reclamewanden steeds opnieuw worden gebruikt.

Al meer dan 35 jaar vertrouwen talrijke klanten op de vouwdisplays en tentoonstellingswanden van Expo Display Service. Topkwaliteit, service en onze fabrieksgarantie zijn overtuigende argumenten.

De voordelen van een beurswand

Het is niet voor niets dat de beurswand hun naam te danken hebben aan de schaarsteiger waarvan ze zijn gemaakt. Met deze schaar-grid steiger kunnen beurswanden of pop-up displays in een paar eenvoudige stappen en zonder gebruik van gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd, of geopend en gesloten. Beurswanden zijn zeer stabiel en stabiel. Om de beurswanden gemakkelijk naar de plaats van gebruik te vervoeren, zijn er vouwbare vitrines uitgerust met wielen.

Vrijstaande en verlichte LED Promotie wanden| Verlichte Frames | Verlichte wanden | Verlichte wanden

Een nieuw tijdperk begint met Expo Lumini. Een tijdperk van schaduwvrije achtergrondverlichting voor uw merkboodschap. De vrijstaande promotiedisplay wordt verlicht door LED's in het frame. De reclameboodschap wordt nog sterker naar voren gebracht door de verlichte textielafbeeldingen. Deze lichte frames worden steeds vaker op de markt gebruikt.

Laatst bekeken

Contacteer ons

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.