Individueel advies
Gratis 3D ontwerp
24 uur service
SSL certificaat
Garantie

Mobiele balies voor promoties & events

2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Outstanding Fabric Pro Counter - Lichtgewicht pop-up balie met peesdoek
Outstanding Fabric Pro Counter
Pop-up balie met peesdoek
vanaf € 495,00 *
Promotor Demo Center - Promotiebalie
Promotor Demo Center
Mobiele smaakbalie
vanaf € 283,00 *
Swift Counter - Gunstig geprijsde ovale, stabiele counter
Swift Counter
Gunstig geprijsde ovale, stabiele counter
vanaf € 405,00 *
2 van 2Beursbalie & Mobiele balie

Een mooie beursbalie of mobiele balie trekt de aandacht op beurzen en bij presentaties en demonstraties. Daarnaast zijn ze heel praktisch om spullen uit het zicht van beursbezoekers in op te bergen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat er een prachtige print op je balie komt in lijn met de rest van je (beurs) presentatie. Zodat je beursbalie of mobiele balie écht iets toevoegt aan je uitstraling.

Mobiele balies zijn handig in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen in een bijgeleverde transporttas of rolkoffer. We bieden je uit het ruimste assortiment van Nederland beursbalies in vele vormen, maten en uitvoeringen. Van low budget tot heel chique.

Alle balies zijn voorzien van één of twee tussenschappen of bladen voor het opbergen van spullen en we bieden je in ons programma ook enkele afsluitbare balies. Je kunt het ontwerp van je balie zelf aanleveren of door onze ontwerpers laten maken. Als je balie een onderdeel van een beursstand is dan zullen we het design van je stand ook in de balie verwerken. Zodat je balie één geheel met je stand vormt.

Je kunt al onze balies meteen online bestellen. Wil je onze beursbalies, mobiele balies en promotiebalies liever eerst "live' bekijken en proberen? Kom dan kijken in één van onze showrooms waar ze voor je staan opgesteld.

Laatst bekeken