Expo Banners, Balies en Brochurehouders


Trek de aandacht met professionele banners, balies en brochurehouders

Of het nu gaat om een beurs, evenement, winkel of kantoor, de manier waarop je je presenteert, bepaalt hoe potentiële klanten je bedrijf beoordelen. Val je niet direct op, dan ben je kansloos om de concurrentie te verslaan. 

Laat je van je beste kant zien met de unieke en hoogwaardige producten van Expo Display Service. En maak het verschil met onze professionele banners, balies en brochurehouders. 


Expo Roll-up Banner

Kies voor compacte, lichtgewicht roll-up banners met haarscherpe prints. Je neemt ze moeiteloos mee en ze nemen weinig ruimte in beslag. Opzetten doe je in een handomdraai en zonder gereedschap. Je kunt meteen van start met je promotie.  

Bij de premium-roll-up banners kun je doeken en prints vervangen. Zo kies je eenvoudig de juiste print voor elke gelegenheid, en hoef je niet met verschillende banners te slepen. 

De banners zijn verkrijgbaar in diverse formaten: van klein tot groot. Zo is er voor elke beursstand of presentatie een model dat perfect past bij je wensen en doelen. 


Expo Frame Banner

Met een Expo Frame Banner creëer je snel een professionele uitstraling. Frame Banners zijn banners die gespannen zijn in een aluminium frame. Ze zijn ideaal voor beurzen en evenementen, en geven je beursstand een aantrekkelijke en chique uitstraling.

De kreukvrije stretchstof garandeert een haarscherpe print. Zo komt je uiting volledig tot zijn recht en trek je sneller geïnteresseerden aan. 

Het doek voor je Frame Banner kun je zowel enkelzijdig als dubbelzijdig laten bedrukken. Dit is vooral handig op drukke locaties waar mensen van beide kanten komen. Met eenvoudig te wisselen graphics is je banner altijd actueel.


Lightbox Balie

Lightbox Balies zijn echte eyecatcher. Het Lightbox systeem maakt gebruik van LED-verlichting om je afbeeldingen van binnenuit te verlichten. Dit zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting, waardoor de prints er altijd perfect uitzien. Zelfs in omgevingen met weinig licht.

Doordat de verlichting in de frame zit, is er geen extra montage nodig en kun je het systeem eenvoudig installeren en gebruiken. Ook is het lichtgewicht en compact, waardoor je het gemakkelijk vervoert. Kies uit verschillende kleuren en vind de juiste match voor jouw bedrijf.


Beurs Balie

Beursbalies zorgen voor een professionele uitstraling en ontmoetingsplek op beurzen en evenementen.

Het is de basis voor het ontvangen van gasten, presenteren van producten en brochures, en het werven van leads.

De beursbalies van Expo Display Service zijn functioneel, aantrekkelijk en stijlvol. Ze hebben ruime opbergruimte voor brochures, flyers en andere materialen. En je kunt ze volledig op maat laten bedrukken met je logo, slogan en graphics. Kies de perfecte beursbalie voor je wensen en budget, en maak van bezoekers echt klanten. 


Promotie Balie

Wil je producten of diensten op locatie promoten? Kies dan voor een compacte en lichtgewicht promotiebalie. Laat je niet misleiden door hun compacte formaat, want onze promotiebalies bieden verrassend veel ruimte voor effectieve reclame. Dit maakt ze ideaal voor beurzen, evenementen, in winkels en zelfs in een winkelstraat.

Met hun opvallende design trekken de promotiebalies snel de aandacht van potentiële klanten. Ook zetten ze je product of dienst echt in de schijnwerpers. Je kunt de balie voorzien van banners, displays of andere materialen om je promotie nog krachtiger te maken.


Brochurehouders

Brochurehouders zijn onmisbaar om brochures op een nette en geordende manier te presenteren. Ze zorgen ervoor dat je brochures altijd zichtbaar en toegankelijk zijn voor klanten en bezoekers. 

Kies voor een van onze duurzame en opvouwbare brochurerekken of brochurehouders. Ze zijn beschikbaar in verschillend kleuren en formaten. Ook kun je ze laten bedrukken met je eigen logo of slogan. Zo garandeer je de perfecte match voor jouw huisstijl.


Daarom banners, balies en brochurehouders kopen bij Expo Display Service

Op een beurs is aandacht goud waard. Laat je beursstand niet onopgemerkt voorbijgaan en trek bezoekers met een unieke en aantrekkelijke stand. 

De presentatiesystemen van Expo Display Service zijn gemaakt van duurzame materialen. Daardoor zien ze er professioneel uit en gaan ze lang mee. Eenvoudige montage zonder gereedschap zorgt ervoor dat je het in een handomdraai opbouwt, waar je ook bent.

Vind altijd de perfecte oplossing voor je wensen, doelen en budget. Met een uitgebreide keuze uit modellen, formaten en materialen slaag je altijd. Wil je je presentatiesysteem een unieke uitstraling geven? Kies dan voor bedrukking op maat met je logo, slogan of afbeeldingen. 

Snelle levering zorgt ervoor dat je je banners, balie of brochurehouder snel in huis hebt. Zelfs bij last minute bestellingen. 

Weet je nog niet goed wat je wilt bestellen? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. Met 40+ jaar internationale ervaring weten we wat werkt op beursvloeren in binnen- en buitenland. Die kennis delen we graag met je, zodat jij de perfecte oplossing vindt en maximaal rendement haalt uit je investering. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Telefoon: +31 55 3238555

Mail: info@expodisplayservice.nl

Professionele banners, balies en brochurehouders nodig? Succesvolle promotie was nog nooit zo eenvoudig. 

Je beurswand uitbreiden naar beursstand?

Nieuwsgierig naar wat Expo voor u kan betekenen? Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.