Beurswanden met Magneetbanen

Toont alle 5 resultaten

Prijs : 959.001,559.00

Expofix pop-up magnetische gebogen beurswanden – Maximale impact met minimale Inspanning De Exp…

Prijs : 999.001,599.00

Expofix Magnetic recht is onze premium rechte beurswand die je recht en gebogen kunt bestellen. Deze…

Prijs : 1,039.001,299.00

Expo gebogen presentatiewand: Ideaal voor Indrukwekkende presentaties op beurzen en evenementen Deze…

Prijs : 1,079.001,339.00

Deze rechte presentatiewand is ons premium instapmodel op het gebied van mobiele pop-up beurswanden.…

Prijs : 1,235.002,334.00

Expo Prestige, ook wel kortweg Prestige genoemd, is de enige beurswand waarmee je losse magneetstave…


Lichtgewicht beurswanden met magneetbanen

Traditionele beurswanden zijn vaak zwaar en onhandig om te transporteren en te installeren. Daardoor kost het veel tijd en personeel om ze op te zetten en af te breken. Beurswanden met doeken kunnen snel kreuken en scheuren. Dit maakt het moeilijk om afbeeldingen en tekst te wisselen op traditionele beurswanden. Gelukkig is er nu een oplossing: lichtgewicht beurswanden met magneetbanen.

Een lichtgewicht beurswand met magneetbanen transporteer je eenvoudig en snel. Je installeert hem in je eentje in slechts een paar minuten. De magneetbanen zorgen voor een strakke, kreukvrije presentatie. Bovendien kun je de panelen eenvoudig verwisselen. Zo stem je de beurswand moeiteloos af op verschillende evenementen en doelgroepen. Dit vergroot de kans op meer leads en klanten. 


De voordelen van lichtgewicht beurswanden met magneetbanen:

Magneetbanen zijn panelen met magneetstrips. Deze panelen klik je eenvoudig vast aan het metalen frame. De panelen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, zoals aluminium of pvc. We bedrukken ze met jouw logo, afbeeldingen en tekst.

Dit zijn de voordelen van een beurswand met magneetbanen:

  • De magneetbanen zorgen voor een eenvoudige installatie en demontage.
  • De panelen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, waardoor je ze gemakkelijk transporteert. 
  • Magneetbanen zijn bestand tegen kreuken en scheuren.
  • Afbeeldingen en tekst kun je eenvoudig wisselen.
  • Je beursstand ziet er strak en professioneel uit. 
  • Bespaar geld door de eenvoudige installatie en demontage

Investeer in een lichtgewicht beurswand met magneetbanen en maak een onvergetelijke indruk op jouw ideale klant. 


Beurswanden met magneetbanen kopen bij Expo Display Service

Bij Expo Display Service vind je een uitgebreide collectie beurswanden met magneetbanen. Deze lichtgewicht pop-up beurswanden zijn sterk en gebruiksvriendelijk. 

Het pop-up frame vouw je in enkele seconden uit. Dankzij de automatische vergrendeling staat het frame meteen als een huis. Na het uitvouwen plaats je de paneeldragers. Je klikt ze vast met magneten. 

Vervolgens rol je de printbanen uit. Deze bevestig je met een onzichtbare paneelophanging. Bezoekers zien dus geen lelijke sleuven en zichtbare haakjes of strips. Nu hoef je alleen nog maar de halogeenlampen te bevestigen. Je pop-up beurswand is binnen enkele minuten klaar voor gebruik.


Speciale procedure voor mooiste en duurzaamste print-panelen

Een beeld zegt meer dan woorden. Daarom is hoogwaardig drukwerk essentieel voor de aantrekkingskracht en uitstraling van je beurswand. Bij Expo Display Service garanderen we de hoogste kwaliteit beurspanelen met een uniek procedé. Dit zijn de stappen. 

We maken eerst een hoge resolutie print op polyester. Vervolgens brengen we aan de voorzijde van je paneel een krasvast laminaat aan. Aan de achterzijde doen we hetzelfde met lichtdichte kunststof, die is voorzien van een heel dun laagje aluminium. Beide lagen brengen we in een machine onder hoge temperatuur aan. Hierdoor ontstaat - na het afkoelen - een zeer goede hechting. 

Na het afkoelen snijden we de panelen computergestuurd met een snijrobot. Hierdoor zijn de panelen exact even groot en hangen ze superstrak in de beurswand. Bovendien zorgt deze werkwijze voor een bepaalde stijfheid. De panelen zijn veel minder gevoelig voor vouwen en knikken en je beurswand straalt topkwaliteit uit. Je hebt dus geen last van de ‘hobbels en bobbels’ die je bij veel concurrerende pop-up beurswanden ziet.


Milieuvriendelijke en brandveilige panelen

Dankzij onze unieke aanpak gaan de panelen veel langer mee. Ook zijn ze een stuk milieuvriendelijker dan de veelgebruikte pvc-panelen. Dit geldt ook voor de inkt die we gebruiken, want die is op waterbasis. De panelen voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm.


Handige en degelijke rolkoffer

De Expo Pop Up gebogen beurswand leveren we compleet in een handige en sterke rolkoffer. Deze rolkoffer maakt het transport, de opslag en het gebruik van de beurswand eenvoudiger, efficiënter en veiliger.

De rolkoffer is voorzien van compartimenten om het frame, de paneeldragers, de printpanelen en de lampen gescheiden op te bergen. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen van de beurswand niet tegen elkaar schuren en beschadigd raken.

Met de rolkoffer zet je je beurswand sneller en eenvoudiger op. Je hoeft de onderdelen van de beurswand niet te zoeken en te verzamelen, want ze zitten al in de koffer. Na de beurs berg je hem makkelijk op in een kast, op een plank of onder een bureau. 


Ombouwset maakt van koffer praktische balie

Ook ontvang je, veilig verpakt in een mooie hoes, een houten bovenblad. Deze bevestig je in een handomdraai aan de koffer. Samen met een frontpaneel - die je om de koffer zet - creëer je zo een praktische beursbalie. 

Nooit meer sjouwen met zware beurswanden en ingewikkelde installaties. Met de Expo Pop Up beurswand heb je alles wat je nodig hebt in één handige koffer.


De beste kwaliteit voor de laagste prijs

We leveren je een complete Expo Pop Up gebogen Magnetic nu voor een wel zeer scherpe prijs. Je kunt hem bovendien meteen online bestellen, waardoor je jouw beurswand nog sneller in huis hebt. 

Zodra je bestelling binnen is nemen we telefonisch contact met je op om deze door te spreken. Het ontwerp kun je kant-en-klaar aanleveren via deze aanleverspecificaties. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Ook dat is mogelijk, we maken daarvoor graag een prijsopgave voor je.

Stuur ons een e-mail op: info@expodisplayservice.nl of bel ons op: +31 55 3238555

Je pop-up beurswand is binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Bestel nu online of bel voor gratis advies

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.