truss systeem
truss systeem
Expo-MiniTruss-Bag
Expo-MiniTruss-System-2
Expo-MiniTruss-Graphic-1
Expo-MiniTruss-Graphic-2
truss systeem
Expo-MiniTruss-Graphic-3
Expo-MiniTruss-Graphic-4
Expo-MiniTruss-Graphic-5
Expo-MiniTruss-System-1
Expo-MiniTruss-System-3
Expo-MiniTruss-System-4
Expo-MiniTruss-System-5
Expo-MiniTruss-System-5-1
Expo-MiniTruss-System-6
Expo-MiniTruss-System-6-1
Expo-MiniTruss-System-7
Expo-MiniTruss-System-8
Expo-MiniTruss-System-9
Expo-MiniTruss-System-10
Expo-MiniTruss-System-11

Expo MiniTruss – Achtergrond Banner Standaard

Op zoek naar een mobiele presentatiewand met een industriële look? Expo MiniTruss is anders en daarnaast heel betaalbaar, multi-functioneel en eenvoudig uit te breiden.

Prijs : 1,465.001,891.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een Truss systeem waarbij je geen hamer of gereedschap nodig hebt. Voor eenieder die houdt van een beurswand of beursstand met een stoere en industriële uitstraling. Met simpel te connecteren modules zet je snel en eenvoudig een presentatie wand in elkaar. Vanuit elke presentatie wand kun je andere modules koppelen tot een volledige beursstand. Onder verschillende hoeken en de wanden te kiezen in verschillende afmetingen. Een super flexibele beursstand oplossing!

 

Kunststof Truss

Expo MiniTruss is een truss systeem gemaakt van een speciale kunststof welke inwendig is versterkt met aluminium. Hierdoor is Expo MiniTruss niet alleen heel licht in gewicht, maar ook erg sterk en stabiel. De kunststof (carbon-grey) is door-en-door gekleurd (i.p.v. gecoat) waardoor Expo MiniTruss er ook na intensief gebruik nog als nieuw uitziet.

 

Expo MiniTruss kun je eenvoudig vervoeren en snel op bouwen. Opbouwen doe je door de vierkante “cubes” (hoekstukken)  vast te draaien (zonder gereedschap!) aan de MiniTruss delen. Verschillende MiniTruss lengtes schroef je met connectoren aan elkaar waardoor langere delen ontstaan.

 

Zo bouw je vliegensvlug een “geraamte”. Hierna span je het full colour bedrukte doek met speciale clips in het frame. Nu hoef je alleen nog maar spots te bevestigen en je beursstand of promotiestand is klaar voor actie!

 

Topkwaliteit doek, geprint in hoge resolutie

Een mooie presentatiewand valt of staat natuurlijk met een mooie bedrukking. Daarom werken we alleen met hoogwaardige (kunststof) stoffen waar een bepaalde hoeveelheid stretch in zit. Die printen we in een duurzame sublimatietechniek. Door de aanwezige stretch in deze kunststoffen doeken hangen deze strak wanneer ze volledig in het frame zijn bevestigd.  Voor de veiligheid (iets waar steeds meer op gelet wordt op beurs locaties) gebruiken we alleen doek welke B1 gecertificeerd is (brandveilig).

 

Modulair inzetbaar als beursstand! Uitbreidbaar met lightbox varianten!

Expo Minitruss beurswanden zijn modulair te uit te breiden. Zo koppel je eenvoudig verschillende frames (leverbaar in verschillende afmetingen) aan elkaar en creëer je in no-time een beursstand in de vorm van een tussenstand, hoekstand, of kopstand. Strak, professioneel, heel betaalbaar en gemakkelijk mee te nemen en op te zetten.

 

Lightbox elementen kun je ook bij Expo MinitTruss bestellen. Creëer en mix de Backlit elementen om gedeeltes in je modulaire beursstand extra te highlighten!

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De nieuw bestelde doeken zijn ook weer zo voorbereid dat je ze moeiteloos in de bestaande frames plaatst.

 

Handige transporttas op wielen

De gehele presentatie wand wordt geleverd in een roltas. Hierdoor neem je je beurswand of beursstand veilig opgeborgen mee naar ieder evenement.

 

Meer weten of interesse in een speciale maatvoering Expo MiniTruss? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Voordelen

  • Licht in gewicht
  • Snel en gemakkkelijk op te bouwen
  • Geen gereedschap nodig
  • Flexibel en modulair uit te breiden
  • Mooie bedrukking in sublimatie techniek
  • Brandveilig doek (B1 certificaat)

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo MiniTruss 240 240x240x50 cm (BxHxD) 15 kg Transporttas op wielen, 32x32x122cm 20 minuten
Expo MiniTruss 300 300x240x50 cm (BxHxD) 20 kg Transporttas op wielen, 32x32x122cm 22 minuten

Inhoud

Frame 240 300
Benodigde truss elementen
Full colour print (B1 – brandveilig) 1-zijdig
Voetplaten
Transporttas op wielen
Full colour print (B1 – brandveilig) 2-zijdig O O
Beeldscherm bevestiging O O
Brochurehouder O O
Schapjes O O
LED spots O O
Lightbox O O
Koffer op wielen O O

O = Optioneel, vraag ons naar de mogelijkheden

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.