Lightbox Presentatiewand

Toont alle 3 resultaten

Prijs : 800.002,440.00

Dé lightbox beurswand, die door de prachtige en indringende compleet verlichte graphic een hoge impa…

Prijs : 820.003,670.00

Een prachtige edgelit lightbox pop-up wand waarop een kunststof (polyester) geprint doek wordt gepla…

Prijs : 935.006,390.00

Een prachtige backlit lightbox pop-up wand waarop een kunststof (polyester) geprint doek wordt gepla…


Lightbox wanden met full colour doek: de blikvanger op elke beurs

Een lightbox wand met full colour doek is een verlichte wand die jouw beursstand een moderne en professionele uitstraling geeft. De wanden zijn gemaakt van lichtdoorlatende stoffen en worden van binnenuit verlicht met LED-verlichting. Hierdoor worden afbeeldingen en tekst haarscherp weergegeven en trekken ze gegarandeerd de aandacht van bezoekers.

Lightbox wanden zijn echte blikvangers en zorgen ervoor dat jouw beursstand direct opvalt. De heldere verlichting en de scherpe afbeeldingen zorgen voor een maximale impact op potentiële klanten. Ook kun je de wanden eenvoudig monteren en demonteren, waardoor je ze op elke locatie kunt gebruiken.


Voordelen van een lightbox presentatiewand met full colour doek

Lightbox presentatiewanden hebben verschillende grote voordelen. 


Eenvoudig vervoeren en opbouwen

Een lightbox wand is een opvouwbare wand die je in een handomdraai op zet. De wand is gemaakt van lichtgewicht aluminium en hij past in een handige draagtas. Zo neem je hem eenvoudig mee naar elke beurs of evenement.


Duurzame, hoogwaardige doeken

De doeken van een lightbox wand zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. Dit materiaal is kreukvast en bestand tegen scheuren. Ook is het B1-gecertificeerd. Hiermee voldoet de stof aan de strengste brandveiligheidsnormen.


Lichtgewicht en stevig

De aluminium profielen van de lightboxwand zijn licht en stevig. Daardoor zijn ze bestand tegen intensief gebruik, waardoor je lang plezier hebt van jouw lightboxwand.


Snel tekst en prints wisselen

Doeken bevestig je eenvoudig en snel met magneten of klittenband aan het aluminium frame. Zo kun je de beurswand telkens aanpassen aan jouw doelen, doelgroep en het evenement. 


Haarscherpe afbeeldingen en levendige kleuren

De print op je lightbox wand is van topkwaliteit. De afbeeldingen zijn haarscherp en fotorealistisch, waardoor je jouw producten en diensten optimaal presenteert. LED-verlichting van binnenuit zorgt ervoor dat de kleuren echt van het doek spatten, ook in een donkere omgeving.


Blikvanger op elke beurs

Een lightbox beurswand is een blikvanger op elke beurs. De verlichte afbeeldingen trekt direct de aandacht van bezoekers. Zo maak je een onvergetelijke eerste indruk en kom je sneller in contact met leads en klanten.


Investeer in de toekomst met een lightboxwand met full colour doek. 

Een lightbox presentatiewand is een investering in de toekomst van jouw bedrijf. Met deze flexibele, duurzame en professionele oplossing maak je keer op keer indruk op beursbezoekers.

Kies ook voor lightbox wanden:

✔ Eenvoudig installeren en demonteren

✔ Lichtgewicht en stevige constructie

✔ Duurzame, hoogwaardige doeken

✔ Bestand tegen kreuken en scheuren

✔ Eenvoudig tekst en prints wisselen

✔ Professionele uitstraling

✔ Fotorealistische afbeeldingen met levendige kleuren

Bestel nu je unieke lightbox wand en mis geen enkele klant. Kies een model en uitvoering op deze site, of bel voor gratis advies.


Expo Lightbox: de perfecte oplossing voor jouw beursstand

De Expo Lightbox is een modulair lightbox wandsysteem. Het bestaat uit hoogwaardige aluminium profielen en LED-verlichting. Dit systeem is lichtgewicht en je kunt het eenvoudig monteren, zonder gereedschap. Dit is ideaal als je snel en efficiënt een professionele beurswand of beursstand wilt opbouwen.

De Expo Lightbox kun je flexibel indelen en uitbreiden. Zo kun je er diverse accessoires aan bevestigen, zoals extra lampen, monitoren en schappen. Dit vergroot je flexibiliteit. Je kunt de Expo Lightbox bovendien gebruiken als basis voor een modulaire beursstand. Combineer de lightbox wand dan met andere elementen, zoals balies, vitrines en meubilair.

De topkwaliteit doeken voor lightbox wanden bedrukken we met sublimatietechniek. Hierbij persen we inkt in de vezels, waardoor de afbeelding haarscherp en fotorealistisch wordt. De kleuren zijn helder en levendig, en het doek is kreukbestendig en bestand tegen scheuren. Wil je meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden van onze lightbox wanden? Neem dan contact op met een van onze experts.


Bestel nu je lightboxwanden met full colour doek bij Expo Display Service!

Kies voor een beurswand die echt opvalt. Bestel nu een lightboxwand van Expo Display Service. Onze wanden zijn voorzien van hoogwaardige LED-verlichting die jouw print en tekst in levendige kleuren presenteert. Daardoor trek je gegarandeerd de aandacht van potentiële klanten.


Bel of mail voor meer informatie: 

Tel: +31 55 3238555

info@expodisplayservice.nl

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.