MODULAIRE BEURSSTANDS EN PROMOTIEKITS

Voor indoor en outdoor toepassingen
 

Je kunt ze zelf samenstellen uit losse onderdelen of ze met ons bespreken.Of je kiest een kant en klare modulaire beursstand of promotiekit hier uit onze range kant-en-klare doe-het-zelf kits.

 

Compleet met tassen of (rol)koffers, graphics, verlichting etc. Wetende dat de "hardware" tot in lengte van jaren te gebruiken is en eenvoudig van nieuwe graphics of prints voorzien kan worden. 

 

Een modulaire set kun je zelfs net zo eenvoudig nog verder uitbreiden.

 

Alle oplossingen zijn bedacht om voor de toepassing de beste oplossing te vormen in gebruik, gewicht en natuurlijk presentatie.

 

Expo Display Service kwam in 1979 als eerste leverancier op de Europese markt met het pop-up frame. En daarmee stond Expo aan de Europese bakermat van de doe-het-zelf mobiele beurswanden markt.

 

Zonder het gebruik van gereedschap of hulpmiddelen was daar een presentatiesysteem dat door één persoon binnen enkele minuten kon worden opgezet. En dat bood in die tijd al volledig nieuwe mogelijkheden voor de presentatie van een beurs- of reclameboodschap.

 

Sindsdien kunnen kleinere Do-It-Yourself beursstands en promotiekits steeds sneller en eenvoudiger worden opgebouwd. En nemen de mogelijkheden alleen maar toe. Beeldscherm integratie, (dynamic) lightbox, modulaire toepassingen en er staat nog meer in de planning. Met hoogwaardige en verwisselbare prints of graphics kunnen beurswanden en promotiedisplays van Expo Display Service steeds opnieuw worden gebruikt.

 

Al sinds 1979 vertrouwen talrijke klanten op de mobiele en opvouwbare presentatiewanden en tentoonstellingswanden van Expo Display Service. Topkwaliteit, service en onze fabrieksgarantie zijn voor ons standaard waarden.

EEN NIEUW TIJDPERK BEGINT MET verlichte modulaire presentatiesystemen 

DE VOORDELEN VAN EEN DIY BEURSSTAND OF PROMOTIEKIT

Het is niet voor niets dat sommige beurswanden hun bijnaam te danken hebben aan een paraplu. Het uitvouwen van het frame gaat op een vergelijkbare manier.

 

Ze kunnen in een paar eenvoudige stappen en zonder gebruik van gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Of geopend en gesloten. Tegenwoordig zijn er ook vele "frames" die opgebowud worden uit profielen. En waar je voorheen die profielen met veel kleine inbusschroefjes in elkaar moest peuteren is het tegenwoordig bijna alleen nog maar click-and-go.

 

DIY presentatiesyetemen zijn door de vorm of stabilisatievoetjes zeer stabiel. Transport naar de locatie gaat in stevige transporttassen of met wielen uitgeruste koffers.

 

Sommige (rol)koffers kunnen ook als productdisplay of balie worden ingezet.  Zij worden voorzien van een houten bovenblad en een full colour "ommantelingspaneel". Vraag ons ernaar!

INTERESSE?

Nieuwschierig naar wat Expo voor u kan betekenen?Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.
Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.