WAT WE DOEN

Expo Display Service ontwerpt premium DIY promotiestands en mobiele, modulaire beursstands. Met indrukwekkende ontwerpen en 100% prebuild garantie. Een perfecte combinatie van uniek design en ervaren projectmanagement zorgt ervoor dat onze promotie- en beursstands ontworpen zijn om een blijvende indruk achter te laten.

ONS AANBOD

Wij bieden je een 100% prebuild garantie voor jouw mobiele promotiestand of DIY modulaire beursstand. Daarnaast kun je tal van accessoires bij ons in de webshop kopen. Natuurlijk kun je ons ook persoonlijk contacten met jouw vragen op dit gebied. Of het nu gaat om brochurestands, roll-up banners of promotiebalies, wij hebben een breed scala aan producten voor je volgende beurs deelname of promotionele activiteit.

VESTIGINGEN IN ZEVEN EUROPESE LANDEN

Expo Display Service, opgericht in 1979, is een gerenommeerde naam in Europa. Onze kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje stellen ons in staat om mobiele promotiestands en mobiele modulaire beursstands in heel Europa te leveren.