Maak meer impact op de beursvloer met banners, smart video en monitorhouders 

Zoek je een manier om je beursstand of evenement naar een hoger niveau te tillen? Met de slimme oplossingen van Expo Display Service werf je sneller klanten en vergroot je je naamsbekendheid. Van hangende banners en videowalls tot meubilair en displays, wij hebben alles voor een onvergetelijke visuele impact.

Banners, smart video-oplossingen, monitorhouders en meer

Zet je merk volop in de spotlights met kleurrijke, opvallende banners die je boodschap duidelijk communiceren. Kies uit diverse formaten, materialen en bevestigingssystemen voor optimale flexibiliteit. Zo stem je de banners perfect af op je beursstand of evenement. Dankzij hoogwaardige materialen gaan je banners extra lang mee. Dit maakt de investering nog rendabeler.

Bij de premium-roll-up banners kun je doeken en prints vervangen. Zo wijzig je eenvoudig de print voor elke gelegenheid, en hoef je niet met verschillende banners te slepen.


Werf sneller bezoekers voor je beursstand met interactieve video

Met smart video-oplossingen - zoals videowalls - creëer je een dynamische beleving en vergroot je interactie. Je brengt productinformatie en merkwaarden echt tot leven. Beweging trekt bovendien direct de aandacht en dit zorgt voor meer bezoekers in je stand. 

Onze gebruiksvriendelijke videowalls installeer en beheer je eenvoudig, zonder technische kennis. De videocontent kun je volledig afstemmen op je doelgroep en de specifieke doelstellingen van je beursdeelname.


Maak optimaal gebruik van beeldschermen met tablet- en monitorhouders

Tablets en beeldschermen zijn niet meer weg te denken op de beursvloer. Presenteer productinformatie, brochures en video's op een efficiënte en aantrekkelijke manier. 

Kies uit diverse houders met verstelbare armen en posities, perfect afgestemd op je beeldschermen en presentatiestijl. Zo is je informatie altijd goed zichtbaar voor potentiële klanten, ongeacht hun positie in de beursstand.


Realiseer herkenbare sfeer met full colour bedrukt meubilair 

Alles communiceert, en dat geldt zeker op de beursvloer. Daarom kun je bij Expo Display terecht voor volledig full colour bedrukt meubilair voor beurzen en op kantoor. Bedrukte stoelen, poefjes, ligstoelen: we hebben het allemaal.

De bedrukte meubels zorgen voor een comfortabele en uitnodigende sfeer. Daarnaast is het meubilair zowel visueel aantrekkelijk, als functioneel en praktisch voor medewerkers.
 

Wijs beursbezoekers de weg met herkenbare signs

Leid je bezoekers optimaal door je beursstand met informatieborden, banners en andere visuele communicatiemiddelen. Heldere en professionele signs en slimme ontwerpen zorgen voor de juiste focus. Daardoor is de kans groter dat bezoekers tot aankoop overgaan. We ontwerpen signs die perfect aansluiten bij uw huisstijl en de visuele identiteit van uw merk.

Met afzetpalen baken je ruimtes af en leid je bezoekers op een natuurlijke manier langs de highlights van je stand. Dit zorgt voor een geordende en professionele uitstraling, en voorkomt afleiding.


Laat jezelf beter zien met verhoogde vloer

Een verhoogde vloer op je beursstand biedt tal van voordelen. Het zorgt voor een imposante uitstraling en maakt je stand beter zichtbaar in de drukke beursomgeving. Daarnaast geeft een verhoogde vloer je stand een professionele en afgewerkte look. Het straalt degelijkheid en succes uit, wat een positieve invloed heeft op de perceptie van jouw bedrijf. Mensen horen graag bij winnaars. 

De verhoogde vloer kunnen we bedrukken met jouw logo of huisstijl. Dit zorgt voor een unieke en herkenbare beursbeleving, die naadloos aansluit bij je positionering. Kortom, een verhoogde vloer zorgt voor een professionele uitstraling, optimale zichtbaarheid en een geweldige merkbeleving.


Waarom kiezen voor Expo Display Service?

In de drukke beurswereld wil je direct opvallen en de aandacht trekken van ongeduldige bezoekers. De eerste indruk is cruciaal. Met Expo Display Service maak je impact, versterk je je merk en haal je het maximale uit je beursdeelname. 

Van banners en videowalls tot meubilair en signs, we bieden alles wat je nodig hebt om je beursstand direct te laten opvallen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren

 over de beste producten en oplossingen voor het overtreffen van je verwachtingen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte:

Telefoon: +31 55 3238555

Mail: info@expodisplayservice.nl

Expo Display Service: jouw partner voor een succesvolle beursdeelname.

Hebben wij je interesse gewekt?

Nieuwsgierig naar wat Expo voor jou kan betekenen? Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.