Trusswanden met Full Colour Doek

Toont alle 2 resultaten

Prijs : 1,465.001,891.00

Een Truss systeem waarbij je geen hamer of gereedschap nodig hebt. Voor eenieder die houdt van een b…

Prijs : 2,719.00

Expo MiniTruss is een modulair truss systeem, die je zelf op- en afbouwt. Doordat je zelf de regie v…


Trusswanden met full colour doek

Traditionele beurswanden zijn vaak zwaar en onhandig. Daarnaast is het moeilijk om afbeeldingen en tekst te wisselen. En de gebruikte doeken zijn ook nog eens kwetsbaar voor kreuken en scheuren. Dat kan beter, met onze trusswanden met full colour doek


Je trusswand met full colour doek is lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren in een rolkoffer. De wand is opgebouwd uit modulaire elementen, die je in enkele minuten kunt monteren zonder gereedschap. Dit bespaart je tijd en energie, en maakt het ideaal voor beurzen en evenementen waar je snel en efficiënt aan de slag wilt.


De doeken voor trusswanden zijn gemaakt van hoogwaardig polyester of PVC. Deze materialen zijn sterker en scheurbestendiger dan traditionele beurswanddoeken. Bovendien zijn ze kreukbestendig en makkelijk schoon te maken. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw beurswand er altijd perfect uitziet.

Afbeeldingen en tekst kun je eenvoudig wisselen op een trusswand met full colour doek. Je bevestigt ze aan de trussconstructie met behulp van magneten of klittenband. Dit geeft je maximale vrijheid om jouw beurswand aan te passen aan jouw behoeften en de doelgroep van jouw evenement.

Trusswanden bieden maximale printkwaliteit. De afbeeldingen zijn haarscherp en fotorealistisch, waardoor je jouw producten en diensten optimaal presenteert. Zo maak je echt indruk op beursbezoekers en werf je meer klanten.

Investeren in een trusswand met full colour doek is een investering in de toekomst van jouw bedrijf. Met deze flexibele, duurzame en professionele oplossing maak je indruk. Elke beurs opnieuw.


Kies ook voor trusswanden met full colour doek:

✔ Eenvoudig installeren en demonteren

✔ Lichtgewicht en stevig

✔ Duurzame, hoogwaardige stof 

✔ Bestand tegen kreuken en scheuren.

✔ Eenvoudig tekst en prints wisselen 

✔ Professionele uitstraling

✔ Fotorealistische afbeeldingen met levendige kleuren

Bestel nu je unieke trusswand en laat geen klanten lopen. Selecteer een model en uitvoering op deze site, of bel voor gratis advies. Expo MiniTruss: hoogwaardige en betaalbare trusswand 

De Expo MiniTruss is een modulair beurswandsysteem. Het bestaat uit hoogwaardige aluminium buizen en koppelstukken. Dit systeem is lichtgewicht en je kunt het eenvoudig monteren, zonder gereedschap. Dit maakt het ideaal is voor beurzen en evenementen waar je snel en efficiënt een professionele beurswand of beursstand wilt opbouwen.

De Expo MiniTruss kun je flexibel indelen en uitbreiden. Zo kun je er diverse accessoires aan bevestigen, zoals doeken, verlichting, monitoren en schappen. Dit maakt het systeem geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Van het presenteren van producten en diensten tot het creëren van een ontvangstruimte of lounge.


Dit zijn voordelen van de Expo MiniTruss

Dankzij het unieke kliksysteem kan iedereen de trusswand in een handomdraai opbouwen. Zonder gereedschap. De aluminium buizen zijn lichtgewicht, waardoor je de trusswand gemakkelijk vervoert.

De trusswand is modulair opgebouwd. Daardoor kun je hem zelf aanpassen aan de gewenste afmetingen en vorm. Ook kun je de wand bekleden met doeken, verlichting, monitoren en schappen. Zo is hij breed inzetbaar. 

Door het gebruik van hoogwaardige materialen kun je de beurswand intensief gebruiken. Hiermee is het een ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibel, professioneel en eenvoudig te gebruiken beurswandsysteem.

Tip! Je kunt de Expo MiniTruss ook gebruiken als basis voor een modulaire beursstand. Combineer de trusswand dan met andere elementen, zoals balies, vitrines en meubilair.


Topkwaliteit doek, bedrukt in hoge resolutie

Een aantrekkelijke presentatiewand valt of staat met een verbluffende bedrukking. Daarom werken we uitsluitend met de beste doeksoorten, die we bedrukken met een geavanceerde sublimatietechniek. Dit resulteert in haarscherpe beelden, levendige kleuren en een perfecte afwerking.

Jij wilt een doek die zowel mooi als duurzaam is. Dat snappen we en daarom gebruiken we uitsluitend doeken die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Bovendien zijn al onze doeken B1 gecertificeerd. Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste brandveiligheidsnormen. Dit geeft jou de zekerheid dat jouw beursstand veilig is voor je medewerkers, je bezoekers en jezelf.

Meer weten of interesse in een op maat gemaakte Expo MiniTruss? Neem contact met ons op, we helpen je graag!


Bestel nu je trusswanden met full colour doek bij Expo Display Service

Kies je voor Expo Display Service, dan ben je zeker van een topkwaliteit beurswand met een verbluffende bedrukking. Bestel nu je beurswand op deze site of neem contact op voor gratis advies. We denken graag met je mee. 

Bestel nu je unieke trusswand met full colour doek en laat geen klanten lopen.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.