Expo Display Service gaat als exposant naar de PromZ.live beurs

Het is nu een beetje te makkelijk om te zeggen dat we als standbouwer dan ook maar het goede voorbeeld moeten geven. We doen namelijk al vele jaren mee aan dit evenement. Maar het wordt wel een interessante ervaring op 23 en 24 september. Eén waarmee we later zeker onze eigen relaties kunnen helpen.

De PromZ.live is de vakbeurs, of zakelijk evenement zoals we dat nu dan noemen, voor alle beslissingsnemers op het gebied van promotionele producten en diensten, kerstpakketten, relatiegeschenken en actiemarketing.

Wat doen wij daar dan als standbouwer zou je kunnen denken. Vanuit het verleden bestond er vanuit de organisatie en de bezoekers al interesse voor onze tak van sport. En dan vooral de beursmaterialen die je zelf kunt opbouwen. Die zou je dus kunnen scharen onder promotionele producten. Wij produceren al 40 jaar lang (modulaire) mobiele beurswanden, (rol)banners, mobiele balies en folderrekken.

De PromZ.live is als beurs door de jaren heen wel een paar slagen kleiner geworden (welke beurs heeft door de online ontwikkeling geen jasje uit gedaan), maar wij zijn altijd een trouwe exposant gebleven. In eerste instantie gepland in het voorjaar. Verschoven naar 23 en 24 september. Lang was het spannend of beurzen in (en vanaf) september plaats konden vinden. Maar op de avond van 24 juni gaf Mark Rutte het verlossende antwoord. Zoals de organisatie van de Promz Live het verlossende woord in het bekende Fries gaf: it giet oan.

De organisatie neemt natuurlijk het bestaande protocol in acht. Zelf zegt men daarover: “natuurlijk zal PromZ.live coronaproof zijn. Met beschermingsmiddelen, ruime gangpaden, genoeg plaatsen om je handen te desinfecteren en ga zo maar door. Maar belangrijker is dat we met zijn allen de mindset hebben om er een zakelijk zeer succesvol laatste kwartaal van te maken. De verruiming van de Werkkostenregeling, herwaardering van personeel en de creativiteit van de branche in zijn totaliteit zijn hiervoor de ingrediënten.”

Nog wat vroeg om toe te zeggen, maar elk jaar zijn in de gelegenheid geweest VIP arrangementen weg te geven.
Wil je die alvast reserveren bij ons? Laat dan hieronder even een berichtje achter.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.