Nieuwe beurswand nu in onze webshop te bestellen

beurswand

Nieuw is de Outstanding Fabric Pro, een superstrakke beurswand voor kleine stands, events en presentaties.

Outstanding Fabric Pro bestaat uit een lichtgewicht beurswand op basis van een pop-up frame waar aluminium rails in geklikt worden. Hierdoor ontstaat een heel stabiel geraamte welke de basis vormt voor de bevestiging van full colour bedrukte doeken. Zowel de voorkant als de zijkanten worden voorzien van een prachtig bedrukt stretchdoek. Dit doek is rondom voorzien van een siliconen pees. Deze pees wordt in de rails gedrukt waardoor er een strakke en professionele beurswand of beursstand ontstaat.

Omdat het bedrukte doek het meest belangrijk is bij deze beurswand besteden we hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een doeksoort welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen.

Vervolgens bedrukken we dit doek in een sublimatie techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het bedrukken van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

Outstanding Fabric Pro beurwanden zijn modulair te vergroten. Zo koppel je eenvoudig verschillende frames (leverbaar in verschillende grootten) aan elkaar en creëer je in no-time een beursstand, tussenstand, hoekstand, of kopstand. Strak, professioneel, heel betaalbaar en gemakkelijk mee te nemen en op te zetten.

Bestel de Outstanding Fabric Pro vandaag nog online en we nemen contact met je op over hoe je het beste de bestanden kunt aanleveren voor het mooiste eindresultaat.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.