Stekkerdoos voor tijdens meetings en conferenties

Gebruik je de juiste stekkerdoos op je event of beursstand / presentatie?

Als je niet met je handen werkt maar juist veel op kantoor zit dan kan een stekkerdoos jouw leven ook makkerlijker maken. Of het nu achter je bureau is, in een eventhal of tijdens een meeting.
Het gebeurt regelmatig dat je verschillende apparaten tegelijkertijd in het stroom wilt hebben of dat je met meerdere apparaten wilt opladen. Meerdere Mac Books of laptops tegelijk opladen, of een televisie en laptop tegelijkertijd in het stroom hebben. Met het juiste stekkerblok voor tijdens meetings en conferenties is dit in goede banen te leiden. De reguliere stekkerdoos met genoeg stopcontacten werkt hier prima. Als je maar voor een luxe uitstraling wilt gaan dan komen op deze plekken de stroomzuilen goed van pas. Een soort gelijk product is een opbouw stekkerdoos die voor eenieder goed in het zicht is, maar niet storend is.

Kortom, de juiste integratie van een stekkerdoos in jouw beursstand, op kantoor, op een event of in de werkplaats maakt jouw leven gemakkelijker. Het is een item dat we standaard overal gebruiken, zonder bij stil te staan wat voor gemak het met zich meebrengt. Door de juiste stekkerdozen te gebruiken voor iedere omgeving en mooi te integreren maken we ons leven makkelijker!

Bij Expo Display Service gebruiken we vaak een stekkerdoos van het merk Wieland.

Wieland
​® is een merknaam dat staat voor een professioneel doorkoppelsysteem. wordt ook wel GST18/… genoemd. Hierbij kunnen ( veelal ) boven systeemplafonds met een minimum aan contactdozen vele apparaten, zoals verlichting en ventilatoren worden gekoppeld.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.