37132537146_4131604d4e_o
37132537146_4131604d4e_o
Rahmen_98x245 copy
CR-ESF-001-P copy
E07-10-2019-103
CR-P-052 copy
Counter ONE_CR-50P-CO1 copy
Kubus-Einsatz copy
IMG-20160920-WA0005
CR-ZU-ME49_98_Montageblech copy
arodo3
IMG_2111
CR-P-051 copy
CR-P-053 copy
habasit FMB 2015 1
CR-P-056 copy
CR-P-050 copy
CR_212-SET_T-Verbindungsblech copy
CR-P-059 copy
Counter ONEXL_CR-50P-CO2 copy
CR_057-N_Stellfuá copy
Profilschiene_Regal_Holz copy
Holzregal copy
Profilschiene_Regal_Glas copy
CR-P-060 copy
Glasregal copy
Profilschiene_Haken copy

Expo Alu Stand – Zelfbouwstands

Expo Alu Stand is de nieuwe standaard in de categorie premium zelfbouwstands. Lees hieronder waarom!

Prijs : 7,150.008,649.00

Heb je een afwijkende formaat beursstand, neem gelijk contact met ons op. Levertijd ca. 15-20 werkdagen. Sneller nodig? Neem ook dan contact met ons op!


Vragen over dit product, neem contact op.

Expo Alu Stand is geen nieuw principe maar wel een doorontwikkeld concept voor diegenen die supersnel kleine tot middelgrote stabiele en gecertificeerde doe-het-zelf beursstand willen bouwen. Met de looks van een door een standbouwer geplaatste beursstand!

 

Uitdagingen bij een doe-het-zelf stand

De eerste is natuurlijk dat de zelfbouwstand een stand van een standbouwer moet kunnen benaderen. De look & feel van de stand moeten een hoogwaardige uitstraling hebben. De vrees gaat al snel ontstaan dat de beursstand:

  • zeer veel tijd beslag gaat nemen bij het op- en afbouwen;
  • een hoge technische kennis en vaardigheid vraagt;
  • een grote vrachtwagen nodig heeft om de materialen te transporteren.

 

Bij Expo Alu Stand hoef je je over de eerste 2 punten geen zorgen te maken. Eenvoudiger kan het bijna niet.

En met de handmatig los te klikken hoekverbinder kun je er zelf voor kiezen de frames gemonteerd of gedemonteerd mee te nemen. Gemonteerd bouw je ter plaatse natuurlijk iets sneller op. Dan transporteer je wel wat meer volume. Gedemonteerd past een volledige stand van 20 vierkante meter in een koffer op wielen van 250 cm lang, 50 cm hoog en 40 cm breed. Dat is super compact voor een beursstand van dit formaat!

 

Dye sublimation prints voor het beste eindresultaat

Omdat het geprinte doek het meest belangrijk is bij deze beurswand besteden we hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een soort doek welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen.

 

Vervolgens printen we dit doek in een sublimatie techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Beeldscherm integratie, vitrines en lightbox opties

Een beeldscherm tot circa 8 kilo (of zwaarder als we de bijbehorende constructie ervoor bedenken) kan aan het frame worden bevestigd. M.b.v. een profiel, dat je zonder gereedschap in het frame hangt, hang je het beeldscherm probleemloos op aan de bracket. Via een opening in het doek achter het beeldscherm voer je de kabels terug naar achteren. De opening is klein waardoor je er niets van waarneemt.

 

Maar ook de integratie van zogenaamde videowalls is mogelijk. Hier moet de constructie natuurlijk wel op toe bedacht zijn, net als een door een standbouwer gebouwde constructie.

 

En ook aan vitrines is gedacht. Op een simpele manier bevestig je een vitrine in het frame en plaats je je producten in de vitrine die door een LED spot kan worden belicht.

 

Je graphics nog meer aandacht geven? Verlicht ze dan optioneel van binnenuit door middel van backlight profielen, waarbij de LED strips geïntegreerd in de profielen verwerkt liggen.

 

Het ontwerp van jouw beurswand

Wij leveren je gratis een 3D impressie van de beursstand voor je besluit deze aan te schaffen. Zo krijg je een perfect beeld van hoe jouw beursstand eruit komt te zien.

 

In het grafische proces kun je zelf jouw ontwerp kant-en-klaar aanleveren via de aanleverspecificaties die je van ons ontvangt. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Eén van onze vormgevers doet dat graag voor je!

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De nieuw bestelde doeken zijn ook weer voorbereid met de benodigde pezen waarmee je ze moeiteloos in de bestaande strips plaatst.

 

Handige transporttas op wielen

De gehele presentatie wand wordt geleverd in een roltas (inclusief) met foam interieur. Hierdoor neem je je beurswand of beursstand veilig opgeborgen mee naar ieder evenement.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en we brainstormen samen over een modulaire en mobiele beursstand gebaseerd op Expo Alu Stand!

 

Voordelen

  • Super eenvoudig professioneel beursstand systeem.
  • Zonder gereedschap snel op en af te bouwen.
  • Hoekpilaren die ook bedekt worden met geprint doek.
  • Full colour print in dye-sublimation.
  • Natuurlijk leverbaar met mooi LED-spots

Specificaties

Product Afmeting Gewicht Transportvolume Opbouwtijd
Frame 94×245 cm (BxH) 8 kg Standaardkoffer 40x40x250 cm, of Afhankelijk van grootte
Maatwerk koffer flightcase, levertijd 3-5 weken

 

Inhoud

Volledig naar overleg individueel samen te stellen. Zie onze kits voor voorbeelden!

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

Expo Alu Stand is de nieuwe standaard in de categorie premium zelfbouwstands. Lees hieronder waarom!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.