touch table
touch table
Expo Video Table-2
Expo Video Table-3

Expo Smart Video Table

Deze video table heeft als optie nog de mogelijkheid om als touch table gebruikt te worden. Speel je content af of maak hem interactief via touch!

Prijs : 5,245.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een video table of een touch table. Als basismodel is dit hoogwaardige digitale video beeldscherm een informatief product. Maar met een upgrade, via een speciale touch folie, wordt het een interactieve digitale reus.

 

Vermaak je bezoekers en klanten van interactieve informatie met deze hypermoderne video of touch table. De Expo Smart Video Table heeft een elegante zwarte afwerking met zilveren aluminium details. Toon de plattegrond van winkelcentra, vakantieparken of themaparken. Of speel een interactieve video af in een museum of tijdens een beurs of evenement.

 

Toepassingen

De Expo Smart Video Table is alleen bedoeld voor binnen gebruik. Je kunt hierbij denken aan showrooms, retail, horeca, beurzen, musea, amusementsparken etc.

 

Uitvoering

Een specifieke branding op het frame is tegen meerprijs mogelijk. De Expo Smart Video Table kan ook in andere RAL kleuren geleverd worden. De levertijd zal dan iets langer zijn. Overleg dit met ons en we maken samen een planning voor de levering van een custom made uitvoering.

 

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

De behuizing is afsluitbaar en bedoeld om het professionele 43” of 50” Samsung scherm van binnen te beschermen en aan te vullen. De Expo Smart Video Table kan met touchfolie geleverd worden om zo jouw presentatie interactief te maken. Voor meer informatie over deze optie kun je contact met ons opnemen.

 

De gepoedercoate stalen voet is 8 mm dik en heeft rubberen voetjes aan de onderzijde om de vloer te beschermen. Het scherm is 20 graden gekanteld, zodat iedereen er duidelijk zicht op heeft. De hoogte van de tafel is 120 cm. Dat is vergelijkbaar met de hoogte van een statafel. Een ideale hoogte om je content aan te bieden. Zeker als je van de touch table optie gebruik maakt. Klaar voor 24/7 gebruik!

 

Contentbeheer

Je kunt de content eenvoudig via USB uploaden en updaten. Tegenwoordig regelen we zaken graag vanaf afstand uit onze bureaustoel wat natuurlijk veel efficiënter is. Met de Expo Smart Video Table kun je ook via een WiFi verbinding content beheren en veranderen. Zo kun je op elk gewenst moment jouw content veranderen.

 

Meer weten? Neem contact met ons op via de hieronder staande contact button. Of bel ons op 055-3238555

 

Kijk ook een naar andere producten in onze smart video range.

Voordelen

  • tekst

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting
Expo Video Table (BxHxD)  kg (BxHxD)

 

Inhoud

tekst

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.