Expo Seat Beanbag

Expo Seat Beanbag

Expo Seat Beanbag is een comfortabele lounge-achtige stoel van stevige kwaliteit. Je personaliseert deze met je eigen design of creatie.

Prijs : 549.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Expo Seat Beanbag is een bedrukte lounge-achtige stoel van stevige kwaliteit, die je personaliseert met je eigen design of creatie. Wij produceren de print in dye-sublimation op hoogwaardig kunststof doek en de binnenzijde van hoog kwalitatief EPS granulaat.

 

Toepassingen voor een uniek beanbag

Er is steeds meer ruimte voor gezamenlijke ruimtes op kantoor, die gebruikt worden om op een informele manier over bedrijfsprocessen na te denken. In dit soort omgevingen past een unieke beanbag, die je geheel naar eigen ontwerp of creatie kunt laten produceren. Het is het overwegen waard ten opzichte van het standaard kantoor meubilair.

 

Samenstelling

De geprinte kunststof hoes vullen we met hoog kwalitatief EPS granulaat (kunststof bolletjes). Deze Expo Seat Beanbag krijgt een full colour print in dye-sublimation op speciaal duurzaam polyester doek materiaal. En daarmee garanderen wij je een lang en plezierig gebruik van je gepersonaliseerde beanbag.

 

Dye-sublimation is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. In het confectie atelier confectioneren we de hoes rondom en zorgvuldig. Op die manier zit het EPS granulaat volledig opgeslagen in de bedrukte beanbag.

 

Expo Seat Beanbag is een bedrukte beanbag van stevige kwaliteit, die je personaliseert met je eigen design of creatie. Gebruik hem op kantoor, maar ook op beurzen, evenementen of promotionele activiteiten. Een bedrukte beanbag gebruik je op elke plaats waar je je meubilair deel wilt laten uitmaken van je merkbeleving. Val op met je eigen meubilair in plaats van meubilair te kiezen uit de standaard catalogus.

 

Meer soorten Expo Seats

Er zijn nog veel meer varianten die je in deze serie kunt vinden. Van zitzakken tot ronde zit elementen. Alle varianten geheel geprint naar jouw design en de meeste met een te vervangen print.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over gepersonaliseerd zit meubilair. De levertijden voor de volledige Expo Seat range zijn verrassend snel! Sneller meer weten? Bel ons op 055-3238555.

 

Je kunt hier de complete Expo Seat range bekijken.

Voordelen

  • Bedrukte zitzak met print gemaakt van hoog kwalitatief EPS granulaat
  • Hoogwaardig kunststof doek geprint in dye-sublimation
  • Volledig geproduceerd naar jouw creatie of design
  • Staat prachtig op beursstands, in showrooms, op kantoor of bij promotionele evenementen

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting
Expo Seat Roll 110x100x120cm (BxHxD) 6 kg 110x100x120cm (BxHxD)

Inhoud

 

Frame
Poef materiaal van duurzaam EPS granulaat
In dye-sublimation geprinte hoes met rits
Vervangbare print

– = niet leverbaar

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.