hoge bannerdisplay
hoge bannerdisplay
Expo Stretchwall Tower-2
Expo Stretchwall Tower-4
Expo Stretchwall Tower-65
Expo Stretchwall Tower-hoofd
Expo Stretchwall Tower-3
Expo Stretchwall Tower-5
Expo Stretchwall Tower-7

Expo Stretch Wall Tower – Stretch Fabric wand banner

Bannerstand met een hoogte van meer dan 3 of 4 meter. Het frame is gemaakt van (genummerde) lichtgewicht buizen. Na het opzetten van het frame wordt het full colour geprinte kunststof doek als een hoes over het frame heen getrokken.

Prijs : 1,080.001,140.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Deze hoge bannerdisplay bestaat uit een licht aluminium buizenframe met een aanzienlijke hoogte van 3 tot 4 meter. Daarbij zijn de verschillende delen genummerd en is het opzetten een fluitje van een cent. Nadat het frame is opgebouwd bevestig je de full colour bedrukking door deze als een hoes over het frame heen te trekken.

 

Kreukvrije full colour bedrukking.

Uiteindelijk is de print het meest belangrijk en wij besteden hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een doeksoort welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen. Het doek wordt gemaakt van polyester, en dus kunststof, geweven vezels.

 

Vervolgens printen we de stof in een sublimatie techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Toepassingen

De Expo Stretch Wall Tower misstaat eigenlijk nergens vanwege zijn minimalistische design. Kies uit één van de 2 beschikbare hoogtes en plaats er één daar war je je publiek op grotere hoogtes kunt en wilt bereiken.  Heb je een hoge etalageruimte dan staat het daar ideal. Bestel later een nieuwe graphic bij en je krijgt het als klein postpakketje toe gestuurd. Zonder het frame te hoeven demonteren schuif je de bestaande graphic van het frame en schuif je de nieuwe erop. Simpel, snel.

 

Ook voor promoties en beurzen kan deze banner een prima presentatie op zichzelf zijn. Bij promoties neem je deze hoge bannerdisplay mee in een handige compacte transporttas en bouw je hem op in circa 10 minuten. Zet er een makkelijk opzetbare balie bij als de Expo Fabric Pro Counter of de Expo Boomerang Counter en binnen een kwartier kun je beginnen met je promotionele activiteiten. Zeker in winkelcentra ben je er zo van verzekerd dat ja van grote afstand al wordt gezien.

 

Ook tijdens beurzen kan de Expo Stretch Wall Tower een speciale boodschap of product introductie highlighten. Net als hiervoor beschreven ben je al snel vanaf grotere afstand zichtbaar voor het publiek

 

Zoek je een andere hoge bannerdisplay? Kijk dan hier nog eens verder.

 

Meer weten?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms om deze of één van onze andere beurswanden “live” te bekijken.

Voordelen

  • Strakke bannerstand
  • Hoogte van meer dan 3 of 4 meter
  • Kreukvrije stretchstof
  • Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken
  • Licht in gewicht
  • Binnen 15 minuten opgezet
  • Inclusief handige draagtas

Technische gegevens

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Stretch Wall Tower 320 150x320x90 cm (BxHxD) 11 kg Transporttas (120x32x22cm) 15 minuten
Expo Stretch Wall Tower 410 150x410x90 cm (BxHxD) 13 kg Transporttas (120x32x32cm) 15 minuten

 

Inhoud

Frame 320 420
Frame met voeten  ✔  ✔
Print op doek 1-zijdig (B1 – brandveilig)
Print op doek 2-zijdig (B1 – brandveilig)
Verlichting LED spots O O
Koffer op wielen O O
Draagtas
Eenvoudig vervangbare prints O O

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

– = Niet mogelijk

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

hallo bottom

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.