video zuil
video zuil
Expo Video Kiosk-1
Expo Video Kiosk-4
Expo Video Kiosk-5
Expo Video Kiosk-7
Expo Video Kiosk-6
Expo Video Kiosk-2
Expo Video Kiosk-3

Expo Smart Video Kiosk

Met deze video zuil upload je vanuit je bureaustoel nieuwe content nu makkelijker dan ooit. Via WiFi verander je de content op je beeldschermen op het moment dat jij het wilt en hoe jij het wilt.

Prijs : 3,295.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Met deze video zuil upload je vanuit je bureaustoel nieuwe content nu makkelijker dan ooit. Via WiFi verander je de content op je beeldschermen op het moment dat jij het wilt en hoe jij het wilt. Uiteraard is dit via USB ook nog gewoon mogelijk.

 

Elegante frameloze uitstraling

Laat de mooiste berichten zien op de Expo Smart Video Kiosk. De frameless behuizing geeft deze video totem een elegante, moderne en strakke uitstraling. Geen dikke metalen of aluminium kaders. Alle aandacht is gericht op jouw boodschap. Een digitale video oplossing die perfect te gebruiken is voor retail, in winkels, in showrooms, op beurzen en in de horeca.

 

Een 43″ beeldscherm van Samsung

De behuizing is gemaakt van hoogwaardige alu platen die perfect om het professionele Samsung scherm passen. Deze digitale totem is standaard leverbaar in zwart en wit met een 43” Samsung beeldscherm. Andere afmetingen en RAL-kleuren zijn uitsluitend op aanvraag en hebben een langere levertijd. Deze worden op bestelling geproduceerd.

 

De behuizing is gemaakt om het scherm te beschermen, maar ziet er tegelijkertijd elegant en modern uit. De voet van een 8 mm zware staalplaat is ontworpen om optimale stabiliteit te garanderen.

 

Samsung

Samsung staat al jaren bekend om zijn innovatieve technische oplossingen. Het bedrijf staat voor het streven naar het bereiken van het onbereikbare. Innoveren om oude en nieuwe barrières te overwinnen. En mensen en wat zij belangrijk vinden centraal te stellen. De techniek en de kwaliteit lopen voorop en in deze video zuil zullen ze je helpen jouw boodschap helder over te brengen en op eenvoudige wijze aan te passen wanneer dat jou uit komt.

 

Plug & Play

Met het eenvoudige Plug & Play systeem van deze video zuil kun je jouw digitale content binnen enkele minuten veranderen. Gebruik simpelweg de USB en afstandsbediening of de WiFi verbinding om de video of diavoorstelling te veranderen. Want content is king!

 

Andere smart video oplossingen bekijken? Kijk gerust hier!

Voordelen

  • Elegant en modern frameless design, “video-only”
  • Stevige staalplaat voet verzekert een goede stabiliteit, ook mogelijk aan de grond te schroeven
  • Upload van content via USB of WiFi
  • In zwart en wit verkrijgbaar

 

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting
Expo Smart Video Kiosk 57x181x46cm (BxHxD) 67 kg 120x80x196cm (BxHxD)

 

Inhoud

Frame 57x181x46
Zwart en wit frame verkrijgbaar  ✔
Samsung 43″
Frameless design
Uopload content via USB
Upload content via WiFi
Koffer op wielen O
Gepersonaliseerd met print A

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

A = Alternatief product: Expo Smart Video Kiosk Print

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.