bedrukte ligstoel

Expo Seat Lounge

Expo Seat Lounge is een bedrukte ligstoel van stevige kwaliteit, die je personaliseert met je eigen design of creatie.

Prijs : 759.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Expo Seat Lounge is een bedrukte ligstoel van stevige kwaliteit. Jee personaliseert de ligstoel met je eigen design of creatie. De print wordt gemaakt in dye-sublimation op hoogwaardig kunststof doek en de binnenzijde van comfortabel en duurzaam foam.

 

Dye sublimation prints voor het beste eindresultaat

In Expo Seat Lounge lig je comfortabel voor een moment van relaxation. Als eigenaar van deze bedrukte ligstoel wil je dat die niet alleen comfortabel ligt maar ook dat die past in de omgeving waar die voor bedoeld is. En daarom besteden we veel aandacht aan het bedrukken, liever gezegd het printen van de Expo Seat Lounge. Om te beginnen kiezen we een soort kunststof doek welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen.

 

Vervolgens printen we dit doek in een zogenaamde dye-sublimation techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. De hoes kan van het foam kussen worden verwijderd door deze open te ritsen.

 

Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Toepassingen

Een bedrukte ligstoel gebruik je op elke plaats waar je je meubilair deel wilt laten uitmaken van je merkbeleving. Geprint met je eigen design zet je jouw bedrukte meubilair op je beursstand, in je receptie ruimte, in een showroom, promotionele activiteiten etc. Val op met je eigen meubilair in plaats van meubilair te kiezen uit de standaard catalogus.

 

Meer soorten Expo Seats

Er zijn nog veel meer varianten die je in deze serie kunt vinden. Van zitzakken tot ronde zit elementen. Alle varianten geheel geprint naar jouw design en de meeste met een te vervangen print.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over. Levertijden zijn verrassend snel! Sneller meet weten? Bel ons op 055-3238555.

 

Je kunt hier de complete Expo Seat range bekijken.

Voordelen

  • Ligstoel met print gemaakt van stevige kwaliteit polyurethane foam
  • Hoogwaardig kunststof doek geprint in dye-sublimation
  • Volledig geproduceerd naar jouw creatie of design
  • Staat prachtig op beursstands, in showrooms, op kantoor of bij promotionele evenementen

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht
Expo Seat Cube 80x60x200 (BxHxD) 11 kg

Inhoud

 

Frame
Poef materiaal van stevige kwaliteit polyurethane foam
In dye-sublimation geprinte hoes met rits
Vervangbare print

 

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.