MOBIELE EN MODULAIRE BEURSSTANDS
EN PROMOTIESTANDS


Met Expo Display Service beschik je over een competente en wereldwijd opererende partner die met meer dan 35 jaar ervaring als marktleider op het gebied van modulaire en mobiele beurs- en beurssystemen zijn volledige knowhow ter beschikking stelt. Op maat gemaakte oplossingen voor alle wensen van de klant zijn een must om zich te onderscheiden van de massa. Vanaf het eerste idee tot aan de levering, ons team staat voor je klaar en kan je wensen binnen enkele dagen realiseren. Ons aanbod omvat mobiele en
modulaire oplossingen voor beurzen, evenementen en promoties: mobiele beursstands, beurswanden, rolbanner, verkoopbalies, promotiebalies en beurstellers, brochurestands, buitenpromotiestands, opvouwbare beursmeubels en uitgebreide accessoires.

Zo bieden wij je de hoogst mogelijke economische efficiëntie. Zo betaalt de aankoop van een
beurs of promotiestand zich al na drie tot vier evenementen terug. Met de hoogste
kwaliteitsnormen zorgt Expo Display Service ervoor dat je, je onmiddellijk onderscheidt van
de vele leveranciers op het verkooppunt en maximaal succes behaalt.

KOFFIE?

Nieuwschierig naar wat Expo voor u kan betekenen?
Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.

Maak dan nu een afspraak.

WAT WE DOEN

Expo Display Service ontwerpt premium promotiestands en mobiele beursstands met indrukwekkende ontwerpen en 100% voormontagegarantie. Een uitzonderlijke combinatie van uniek design en ervaren projectmanagement zorgt ervoor dat onze promotie- en beursstands perfect ontworpen zijn om een blijvende indruk achter te laten.

ONS AANBOD

Wij bieden je een 100% pre-assemblage garantie voor jouw mobiele promotiestand of modulaire beursstand. Daarnaast bieden wij tal van accessoires, die je direct in onze webshop kunt kopen. Of het nu gaat om brochurestands, roll-ups of promotiebalies, wij hebben een breed scala aan producten voor je volgende beurs of promotie-uitstraling.

O12 VESTIGINGEN IN
ZEVEN EUROPESE LANDEN

Expo Display Service, opgericht in 1979, is een gerenommeerde naam in Europa.
Onze kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje stellen ons in staat om mobiele promotiestands en modulaire beursstands in heel Europa te leveren.

RECENTE PROJECTEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden met de geleverde service en het advies.Betrokken personen zijn makkelijk benaderbaar en reagerensnel indien er vragen zijn. Zaken doen met hen is voor herhaling vatbaar!

Zeer tevreden / Van Rens Mobiliteit

Showroom met diverse up-to-date producten.
Personeel weet waarover ze spreekt!
Goede, duidelijke adviezen en correcte,
snelle afhandeling van levering.

Grafische Werkplaats / ROC Nijmegen
Lees meer