platte boog
platte boog
platte boog
Expo Stretchwall Arch-a-2
Expo Stretchwall Arch-a-3
Expo Stretchwall Arch-a-4
Expo Stretchwall Arch-a-5
Expo Stretchwall Arch-a-6
Expo Stretchwall Arch-a-7
Expo Stretchwall Arch-b-1
Expo Stretchwall Arch-c-1

Expo Stretchwall Arch – Beurswand Boog Rond

Met een lichtgewicht aluminium frame creëer je razendsnel een full colour geprinte boog. Compleet met compacte transporttas.

Prijs : 1,245.001,355.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een full colour geprinte platte boog op basis van een licht gewicht aluminium frame. En in een mum van tijd opgebouwd zonder gereedschap!

 

Toepassingen

Het snelst zul je denken aan een triomfboog of finishboog bij sportevenementen. Dit model kun je goed inzetten voor indoor evenementen en als het weer het toelaat voor outdoor evenementen. Voor robuustere outdoor finishbogen klik je beter hier.

 

Voor promoties en beurzen kan deze platte boog een prima presentatie op zichzelf zijn. Bij promoties neem je de Expo Stretch Wall Arch mee in een handige compacte transporttas en bouw je hem op in 5 tot 10 minuten. Zet er een makkelijk opzetbare balie onder als de Expo Fabric Pro Counter of de Expo Boomerang Counter en binnen een kwartier kun je beginnen met je promotionele activiteiten.

 

Ook voor je beursstand kun je een platte boog als deze inzetten als detail element op je beursstand. Of je zet ze op een rij en daarna producten bij de voet van elke boog als een soort product promenade.

 

Expo Stretch Wall Arch met kunststof stretchdoek print voor een strak eindresultaat

Expo Stretch Wall bestaat uit een licht aluminium buizenframe. Daarbij zijn de verschillende delen genummerd. Hierdoor is het opzetten een fluitje van een cent. Nadat het frame en de stabilisatievoeten zijn opgebouwd bevestig je de full colour bedrukking.

 

De Expo Stretch Wall Arch heeft een sterk afwijkende presentatievorm t.a.v. andere mobiele presentatiewanden. Je toont een volledig full colourbeeld, waardoor de aandacht niet afgeleid wordt door uitstekende stukken frame. En het speciale stretchdoek volgt perfect de contouren van het frame waarmee het gelijk strak opgespannen wordt.

 

Kreukvrije full colour bedrukking

Uiteindelijk is de print het meest belangrijk en wij besteden hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een soort (kunststof) doek welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen. Het doek wordt gemaakt van polyester, en dus kunststof, geweven vezels.

 

Vervolgens printen we de stof in dye-sublimation techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Heb je een extra graphic of later een nieuwe graphic nodig? Bestel dan een extra of later een nieuwe graphic bij en je krijgt het als klein postpakketje toe gestuurd. Zonder het frame te hoeven demonteren schuif je de bestaande graphic van het frame en schuif je de nieuwe erop. Simpel, snel.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Het ontwerp van jouw Expo Stretch Wall Arch

Het ontwerp kun je kant-en-klaar aanleveren via onze aanleverspecificaties. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Eén van onze vormgevers doet dat graag voor je!

 

Expo Stretch Wall komt in allerlei formaten en vormen. Meer zien? Klik dan hier.

 

Meer weten?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms om deze of één van onze andere beurswanden “live” te bekijken.

Voordelen

  • Strakke beurswand
  • Kreukvrij stretch-doek met ritssluiting
  • Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken
  • Licht in gewicht
  • Binnen 10 minuten opgezet
  • Inclusief handige draagtas

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Stretchwall Arch type A 500x270x90 cm (BxHxD) 10 kg Transporttas 10 minuten
Expo Stretchwall Arch type B 500x265x90 cm (BxHxD) 10 kg Transporttas 10 minuten
Expo Stretchwall Arch type C 360x250x120 cm (BxHxD) 8 kg Transporttas 10 minuten

 

Inhoud

Frame type A type B type C
Frame met voet  ✔  ✔  ✔
Profielen voor prints op doek
Voetplaten
Print op doek 1-zijdig
Print op doek 2-zijdig
Reflectiedoek
Verlichting LED spots aantal keuze ja
LED backlight spots
Koffer op wielen
Tas op wielen
Draagtas

 

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.