PREMIUM BEURSWANDEN EN
LED-PROMOTIEDISP

In ons assortiment vindt je veel verschillende beurswanden, mobiele tentoonstellingswanden en verlichte promotiedisplays. Sommige verschillen alleen in grootte, andere in vorm, drukwerk en andere kenmerken.


Toen Expo Display Service het meer dan 35 jaar geleden als eerste leverancier op de Europese markt introduceerde, richtte het bedrijf de markt voor mobiele beurswanden op. Zonder het gebruik van hulpmiddelen zou het door één persoon binnen enkele minuten kunnen worden opgezet, wat volledig nieuwe mogelijkheden biedt voor de presentatie van de reclameboodschap.Sindsdien kunnen kleinere beursstands zeer snel worden opgebouwd. Met hoogwaardige,verwisselbare en op aanvraag verlichte grafieken kunnen Expo beurswanden en reclamewandensteeds opnieuw worden gebruikt.


Al meer dan 35 jaar vertrouwen talrijke klanten op de vouwdisplays en tentoonstellingswanden van Expo Display Service. Topkwaliteit, service en onze fabrieksgarantie zijn overtuigende argumenten.

EEN NIEUW TIJDPERK
BEGINT MET EXPO LUMINI

DE VOORDELEN VAN EEN BEURSWAND

Het is niet voor niets dat sommige beurswanden hun bijnaam te danken hebben aan een paraplu.Ze kunnen in een paar eenvoudige stappen en zonder gebruik van gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd, of geopend en gesloten. Beurswanden zijn zeer stabiel. Om de beurswanden eenvoudig naar de locatie te vervoeren, zijn de koffers uitgerust met wielen.

VRIJSTAANDE EN VERLICHTE LED PROMOTIE WANDEN.VERLICHTE FRAMES – VERLICHTE WANDEN


Een nieuw tijdperk begint met Expo Lumini.
Een tijdperk van schaduwvrije achtergrondverlichting voor jouw merkboodschap. De vrijstaande promotiedisplay wordt verlicht door LED’s in het frame. De reclameboodschap wordt nog sterker naar voren gebracht door de verlichte textielafbeeldingen. Deze lichte frames worden steeds vaker op de markt gebruikt.

KOFFIE?

Nieuwschierig naar wat Expo voor u kan betekenen?
Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.

Maak dan nu een afspraak.