Kwaliteits Promotiestands - perfect voor de presentatie van uw reclameboodschap | Expo Display Service

Kwaliteits Promotiestands - perfect voor de presentatie van uw reclameboodschap

De onderstaande kwaliteitspromotiestands zijn voorbeelden van wat je kunt kiezen voor uw volgende promotie-evenement. Mobiele, flexibele en kosteneffectieve kwaliteitspromotie staat voor elke beursbezoeker!

Als u op zoek bent naar de perfecte mobiele premium promotiestand op het internet, laat ons dan indruk maken met onze opvouwbare displays en beurswanden.

Onze online promotiestands zijn ideaal voor een breed scala aan reclamedoeleinden, of u nu marketingberichten, afbeeldingen of producten in winkelcentra, restaurants of bedrijven in de kijker wilt zetten. Dankzij de optimale functionaliteit beschikt elk van onze informatiestands over voldoende opslagruimte voor het opslaan van documenten, giveaways, enz.

Levendig, helder, gevarieerd en eenvoudig te realiseren: onze hoogwaardige informatiestands zijn de ideale begeleiders voor elke beursbezoeker.

Als u een promotiestand wilt kopen voor een goede prijs, vindt u hier de juiste stand voor uw evenement.

Opvouwbaar en gemakkelijk te vervoeren

Onze vouwdisplays en tentoonstellingswanden zijn ideaal voor transport en opslag. Omdat de displays op te vouwen zijn, zijn ze mobiel, oprolbaar en gemakkelijk op te bergen. Als ze samen worden verpakt, passen ze gemakkelijk onder de achterklep van uw auto of bestelwagen.

Eenvoudige montage met behulp van de doe-het-zelf methode

U kunt onze vouwdisplays en tentoonstellingswanden eenvoudig zelf in elkaar zetten. Eén of twee medewerkers zijn in staat om de montage snel uit te voeren en vereisen geen speciale kennis. Alle modules worden in slechts 30 minuten geassembleerd.

Perfecte graphics

De graphics van onze promotiestands hebben een perfecte uitstraling door technische optimalisatie. Dankzij het modulaire systeem in combinatie met de verwisselbare afbeeldingen kan de mobiele promotiewand praktisch onbeperkt worden gebruikt. Zo heeft u voor elke beurs en elke andere ruimte de juiste standoplossing.

De bovengenoemde kwaliteitspromotiestands zijn voorbeelden die u kunt kiezen voor uw volgende promotie-evenement. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@expodisplayservice.nl of bellen naar +31 55 3238 555.

 

 

Laatst bekeken

Laat ons contact met je opnemen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.